5. 5. 2013

DALŠÍ CRAFTCON SE BLÍŽÍ


Ano, už je tomu tak. Už za necelý týden vypukne svátek všech milovníků Minecraftu. Tento rok již podruhé se koná Craftcon, tentokrát v jedné z moravských metropolí, konkrétně v Brně. Ano, a v sobotu 11. 5. má přednášku naše skupina Videobloggers.cz. Nesejde se ovšem většina členů tak jako tomu bylo loni na podzim, ale dorazí 3 zástupci. Jmenovitě Tomáš Soukup, Smusa a moje maličkost. Ale budeme tam po celou dobu konání akce.


Někteří z vás se určitě ptají, co dělají videobloggeři na akci zaměřené na Minecraft. Pro takovéto nechápavce mám naprosto jednoduchou odpověď. Ale zkusím, ať na to přijdete sami. Vezmeme si slova "Minecraft" a "Vlog". Furt nic? Co mají tyto výrazy společné? Nemohou spolu náhodou souviset? Ze života určitě už všichni vědí, že všechno souvisí se vším, tak i vlog může být například o Minecraftu. Áááá, tak to byl direkt přímo do chápací části mozkové!


Ovšem teď se dostávám do svěřovací části tohoto článku. Obsah naší 50 minutové přednášky je stále rozpracovaný. Samozřejmě, že se vám představíme, kdyby náhodou někdo nevěděl o co jde. Dále vám určitě budu chtít povyprávět co vůbec takový vlog je a jak ho natáčet. Ale zajímalo by mě, co všechno byste od nás chtěli slyšet?

2 komentáře:

  1. Možná zkuste popovídat o plánech do budoucna, jestli plánujete nějaké větší projekty nebo něco na ten způsob. :)

    OdpovědětVymazat