22. 4. 2013

NOVÁ ZÁBAVA Z RUSKA

Že je Rusko země inovativní už všichni tak nějak tušíme. Vymysleli křižovatky bez semaforů, obří bungie-jumpingy mezi panelovými domy, mluvící křečky, ruskou ruletu a hlavně vodku. Ale teď přišli s opravdu skvělou zábavou na dlouhá odpoledne. Na Facebooku se objevilo video, kde skupinka mladších ruských příslušníků je uprostřed nějaké hádky... teda myslím si, že jsou uprostřed nějaké hádky, protože Rusky neumím a stačí mi když porozumím pár slov naší uklízečce. Nicméně, z ničeho nic se chlapec na pozadí napřáhnul a "BUM!"  po vzoru kopačky Black diamond prince. Jenže tato kopačka nešla na prsa, ale slečně přímo do obličeje. V ten moment vás zahřeje u vašeho zvráceného srdíčka a zmůžete se maximálně na obdivuhodné "ta sedla!".


Myslím si, že každý v dnešní době by si měl takovou slečnu pořídit. Jak by řekl Babica: "Pokud nemáte slečnu, použijte svojí tchýni". Takovýto pohyb v dnešní době působí velmi antistresově a slečně (nebo tchýni) můžete dopřát velmi uvolňující masáž obličeje. Rusové jsou vážně třídy. Mám strašnou chuť také něco takového zkusit... Dášo, kde jsi?!

5 komentářů:

  1. Ati mám prosbu...jak se to video jmenuje ? :D díky

    OdpovědětVymazat
  2. tady je to video: http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/tohle-nepochopite-kluk-kopnul-pro-zabavu-divku-do-hlavy-video.html

    OdpovědětVymazat