27. 2. 2013

MĚLI BYCHOM SI POMÁHAT

Čaues lidi,

Než zavřete svá očka a odříkáte motlidbičku před spaním, mám tu pro vás takovou menší pohádku:


Žil byl jednou jeden hodný chlapec, říkejme mu třeba Matouš. A ten chtěl udělat nějakej dobrej skutek, aby odčinil své hříchy (a že jich není málo). Nějakým záhadným způsobem se dostal na internetové stránky obchodního řetězce Lidl. A tam, krom velkých slev na růžové kondomy, objevil že Lidl chce postavit dětské hřiště. A protože mu vadí jak děti hulí trávu pod jeho okny rozhodl se, že podpoří své město, aby Lidl postavil dětské hřiště zrovna u nich v Hořicích. A taky aby děti chodili hulit trávu na to hřiště a nesmrděli mu s tím pod okny. Natočil tedy video s prosíkem:



No a protože Matouš má hodného kamaráda Atiho, který ho jako blbec poslechne na slovo. Tak Ati toto video sdílel ve svém úžasném blogu.

Pokud tedy chcete aby tato pohádka měla happyend a Matouš byl šťastný, protože děti budou chodit fetovat  na hřiště. Podpořte jeho město svým hlasem a posdílejte to trošičku!

JE TO ZADARMO A MŮŽETE VYHRÁT NĚJAKÝ CENY.

Návod jak hlasovat je ve videu (kdyžtak si ho otevřte na YouTube ať vidíte i popisek videa). A dejte Matoušovi vědět, že jste hlasovali, protože pro vás má prej něco extra.

Žádné komentáře:

Okomentovat